Borghamn Strand

Varmt välkomna till Borghamn Strand! Bröllop, boende och konferens i kulturhistorisk miljö vid Ombergs fot och Vätterns strand. Gäster kan boka rum direkt i bokningssystemet. Större grupper bokar enklast genom att höra av sig till info@borghamn.com eller ringa 013-81000.

Borghamn Strand har nya ägare som öppnade verksamheten våren 2019. De har en vision av ett paradis och hoppas att allmänheten, precis som de, kommer att njuta av varje framsteg. Njut av lugnet, tystnaden, enkelheten och naturen och ta tillvara på Ombergs alla möjligheter som t. ex vandringsleder, zipline, bad och fiske.

Med den restaurerade båtrampen och sitt läge vid Vätterns östra strand är Borghamn Strand en perfekt utgångspunkt för sportfiske. I det klara vattnet finns det 31 fiskarter där fisket efter röding, insjölax och gädda är det dominerande. Efter en lång dag på vattnet är du sedan välkommen in i värmen och kan övernatta på Borghamn Strand.

Eller kom och fika! Läs om fikets öppettider på Borghamn Strands hemsida.

Om det finns frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er via email eller på Facebook. Varmt välkomna till Borghamn Strand!

Borghamn Strand
Borghamnsvägen 1A
59293 Borghamn