Våga Gård firar Borghamnsdagen med tårtor och ponnyridning

Det är fest i Borghamn den 16:e maj, 2015. Föräldrakooperativet Våga Gård medverkar genom att ha öppet hus på fritids och förskolan mellan klockan 11-15.

Välkommen till öppet hus!

På Våga Gård har barnen det bra. Det är ett föräldrakooperativ 15 minuter söder om Vadstena. Tack vare små barngrupper erbjudes barnen en trygg vardag med lek och lärande i stort och smått. Närheten till Omberg och Vättern gör det enkelt att göra utflykter i en spännande omgivning. Våga Gård har även en fin minibuss som används. Föräldrarna i kooperativet är stolta över att deras kock lagar all mat från grunden. Så mycket som möjligt använder Våga Gård sig av närodlat och alltid råvaror av högsta kvalitet. Föreningen har god ekonomi och värnar om att hålla bra personaltäthet. Föräldrarnas inflytande och engagemang är en stor och viktig del av verksamheten så som förälder får du en god inblick i barnens vardag.

Mer information om vad som händer i Borghamn under Borghamnsdagen:

Kl 10:00 Samling på Hovanäsudden tills kl. 17:00. USA bilutställning (100+! bilar). Rökt sik, musik, knallar, konst & hantverk, bakluckeloppis, barnkarusell, hoppborg, ansiktsmålning för barn och fiskedamm. Arrangör är Borghamns Brandvärnsförening.

kl 11-13 Ponnyridning på Våga Gårds föräldrarkooperativ.

kl 12-22 Gyllenhammars Restaurang har lördagsöppet som vanligt.

kl 14 Östgöta Dal traktorguidning (avgår från butiken Handlarn).

Kl 15 Våga Gård stänger så inga mer tårtor där men aktiviteterna på udden är i full gång… hoppborg, ansiktsmålning m.m.

cake

Kl 17:00 Cruising från Borghamn till Vadstena.

Kl 19:00 Entrén för festen på udden öppnar. Hub Caps & Blå Kombo spelar. För de som har lust kommer det att serveras buffé klockan 19:00 till cirka 21:00.

Kl 01:00 Festen stänger.

KVÄLLSPRIS Vid entré på kvällen kostar det 150kr men under dagen är evenemanget gratis. Förköp till kvällen gör du av Borghamns Brandvärnsförening och det kostar 100kr. Förköpbiljetter finns på OK/Q8 i Vadstena och Motala samt butiken Handlarn i Borghamn.