Vadstena Nya Teater

Välkommen till Vadstena Teater. Välkommen till mat, dryck, humor, spänning och musik!

Under sommaren har showen handlat om ELLEN KEY & LJUSET PÅ STRAND. Särskilt kul med lokalhistoria och om man har besökt Strand, vid foten av Omberg.

Nu börjar hösten och då blir det premiär på I AFTON MORD. En ruskig familjehistoria med mat och dryck inramat av musik och kläder från 40-talet. Spelas torsdagar 19.00 och söndagar 15.00 mellan den 1 oktober och 8 november.

Vårens nya krogshow hette SEMESTERPARADISET. Denna utspelar sig på en campingplats nära Vadstena. Här återfinns människor av alla de sorter med vanliga och ovanliga bestyr. Och mycket Grilla! Den 18:e september startar den igen med 10 föreställningar under hösten.

SINGELBUSSEN spelas ytterligare 6 gånger under hösten. Sista chansen för er som har missat denna bussresa. En galen och känslofylld tur med människor som har stort hopp i att den stora kärleken ska dyka upp. Resan är fylld med sång och musik då en orkester är med i bussen.

Om ni funderar på att gå ut med företaget, familjen, kompisarna eller er allra käraste just före jul så är ni välkomna till vår JULSHOW.

För mer information: vadstenanyateater.se