Stall Ekhaga, vid väg 206, söker medryttare i alla åldrar

I Vadstena kommun finns det två Ekhaga, ett stall vid Omberg och ett vid väg 206 nära Vadstena. Stall Ekhaga vid väg 206 är ett kollektivdrivet stall som ligger på gång- och cykelavstånd från Vadstena. Föreningen Ekhagaryttarna är ansluten till Svenska Ridsportsförbundet.

Deras målsättning är att motionsryttare och tävlingsryttare i föreningen ska ha en god sammanhållning där hästens välbefinnande alltid sätts i centrum. De sköter paddock och ridtält tillsammans och det finns möjlighet att ta dit tränare för att rida lektion.

Stallet har allt från Shettis till stora hästar, både hobbyhästar och tävlingshästar som, om rätt ryttare finnes, kan behöva medryttare mot del av kostnader samt hjälp med den dagliga skötseln.

Kontakta dem vid intresse så hör De av sig till dig om de har en ponny/häst som kan passa. Berätta gärna lite om dig själv, ange ålder, längd, vikt, din tidigare erfarenhet av hästar samt vad du är mest intresserad av att göra, vill du tex pyssla om hästarna och sköta stallsysslor, rida dressyr, hoppa, motionsrida, tömköra eller rida ut.

Tveka inte på att höra av dig till Catja.ekhaga@gmail.com vid intresse.