Konst och hantverk

Hemsidan på Visit Östergötland har samlat en lista på de konstnärer som arbetar i Ödeshögs kommun Konst i Ödeshög. Söker du fler? Kontakta Ödeshögs turistbyrå: tourism@odeshog.se

Ödeshögs konstförening ordnar utställningar ett par gånger om året, oftast på bygdegården i Hästholmen.

Vadstena Konstrunda kan du kan läsa mer om på föreningens hemsida. Det är en stor grupp som ställer ut i början av September i olika lokaler i Vadstena. www.vadstenakonstrunda.se

Medlemmarna i Omkultur har konstrunda på Kristhimmelsfärdshelgen, i maj varje år. Besök deras hemsida för att se kartan och få mer information om helgen.

Visingsö konstrunda, den cykelbara konstrundan! 7-9 augusti 2015, öppet 11-17, www.visingsokonstrunda.com

Norra Vätterns Bild- och Formkonstnärer, denna förening innehåller en lång A-Ö lista av konstnärer och konsthantverkare kring norra vättern.

Läs mer om Mjölbys konstrunda. Mjölby Konstrunda är en årligen arrangerad mötesplats i mitten av Augusti där traktens konstnärer välkomnar dig till sina ateljéer och utställningslokaler. Passa på under tre dagar att besöka bildkonstnärer, skulptörer, textilkonstnärer med flera. Skänninge kulturförening välkomnar också så ta reda på mer genom deras facebooksida.

Det finns många fler som träffas och skapar tillsammans. Kontakta oss och berätta!