Paula vann Bocuse d’Or Sweden Commis Award

Paula Bernzen från Borghamn, Vadstena, stod som vinnare av Bocuse d’Or Sweden Commis Award 2024, på GastroNord.

”Paulas vinnarrätt, bestående av fänkålsbakad torskrygg med frasig jordärtskocka, ramslöksblomma, kräftmousseline och skummad kräftsås med XO, visade inte bara upp hennes tekniska färdigheter utan också hennes förmåga att blanda klassiska och moderna element på ett stilfullt sätt.

Juryns motivering för att välja Paula som vinnare lyfte fram hennes respekt för huvudråvaran, hennes träffsäkra smaker och hennes förmåga att kombinera klassiska och moderna inslag på tallriken – egenskaper som gör henne till en kommande stjärna inom branschen.”

I sommar tar Paula studenten från Dackeskolans restaurang- och livsmedelsprogram.
Läs mer om hennes succé här:
bocusedorsweden.se/commis-award/
hotellrevyn.se/paula-tog-hem-segern-commis-award