Seniorer, vill ni ha hjälp med teknik?

I Vadstena kommun finns en träffpunkt som är öppen för alla men främst fokuserar på äldre medborgare. Träffpunkten erbjuder tillgång till datorer och skrivare och personalen kan vid behov hjälpa till om man har har frågor om sin egen dator, telefon eller dylikt.

Var: Wasagården, adress Gustav Wasas väg 1 A, Vadstena
Tid: Tisdagar och torsdagar kl 13-16

På träffpunkten inne i Vadstena arbetar tre medarbetare, samma personer ansvarar även för kommunens insatser på trygghetsboende och dagverksamheten. Därför sker en del samverkan mellan dessa olika verksamheter. Kom och delta i gemenskapen samt de olika aktiviteter som erbjuds. Deltagarna på träffpunkterna får gärna komma med egna förslag på aktiviteter; dessa lämnas då till personalen där.

www.vadstena.se/omsorg-stod/aldre/traffpunkter/


Troligtvis kan man få hjälp med teknik på biblioteket i Borghamn också… till exempel om man som senior har problem med sin iPhone. (Ring och fråga när personal som kan hjälpa till är närvarande… torsdagar 14-16?). Gå till bibblan i Borghamn, njut av snickarglädjen på verandan, eller varför inte spela lite boule på boulebanan i trädgården medans ni är där!

Var: Borghultsvägen 4, Borghamn
Telefon: 010-234 71 30, Bibliotekschef Tony Melander
E-post: biblioteket@vadstena.se